Despre noi

  • Despre noi - Technova

Despre noi

Technova Invest este o societate comerciala cu capital privat integral romanesc, infiintata in anul 1996, ce activeaza in domeniul comertului cu materiale pentru instalatii termice si sanitare. Odata cu cresterea investitiilor in sectorul constructiilor, compania si-a extins activitatea prin deschiderea a 13 depozite proprii, in orasele Oradea, Alba Iulia, Baia Mare, Beius, Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Targu Jiu, Timisoara, si a unui depozit logistic in Oradea. Incepand cu anul 2017, cifra de afaceri a depasit 22 milioane de euro.

Primele produse importate si comercializate de compania noastra au fost tevile din cupru fabricate de SILMET S.p.A. Italia, producator de referinta la nivel mondial in acest domeniu. Colaborarea cu acest partener continua si azi si a contribuit la consacrarea companiei noastre ca unul dintre principalii distribuitori romani de sisteme complete din cupru, cu o cota de piata de peste 40%.

Consolidarea pozitiei noastre pe piata romaneasca a sistemelor din cupru pentru instalatii termice se datoreaza de asemenea si colaborarii cu renumitul producator german VIEGA. In prezent, din gama de produse a acestuia, compania noastra comercializeaza fitinguri din cupru si bronz cu imbinare prin lipire si filetare, fitinguri din cupru cu imbinare prin presare, tevi si fitinguri sertizabile din otel zincat si otel inox, tub multistrat si fitinguri sertizabile, sisteme sanitare, rezervoare ingropate, sifoane de pardoseala si pentru obiecte sanitare.

Personalul calificat al companiei noastre numara peste 100 de specialisti care asigura operarea prompta si eficienta a comenzilor, oferind solutii tehnice optime, potrivit solicitarilor clientilor. In acest mod, completam sfera comertului cu cea a serviciilor de consultanta, logistica si transport, dedicate clientilor nostri.

In timp, portofoliul furnizorilor externi s-a extins astfel incat, dupa 25 de ani de activitate sustinuta, compania noastra sa ofere pietei interne tehnologii si produse europene de top, rod al traditiei si cercetarii in domeniu de zeci de ani.

ARCA centrale termice murale

BOSCH boilere electrice

BUDERUS cazane in condensatie

CADDY accesorii pentru fixare

CARLO POLETTI distribuitoare

DAIKIN aparate de aer conditionat

DOMINUS cazane si termoseminee

EMMETI incalzire in pardoseala, robineti radiator

F.I.V. robineti cu bila si armaturi

FLOWAIR aeroterme, perdele de aer, rooftop

FORMUL tevi si fitinguri PPR

GALMET boilere, puffere, cazane pe peleti

GEBO fitinguri

HERZ armaturi, baterii si seturi

JURGEN SCHLOSSER distribuitoare

K-FLEX izolatii

KONEX module pentru montaj ingropat

OFFICINE RIGAMONTI armaturi

OVENTROP incalzire in pardoseala, robineti de echilibrare, robineti radiator

PANASONIC pompe de caldura

PEDROLLO hidrofoare

PLASTBRNO rigole

PURMO radiatoare din otel

ROBUR aeroterme pe gaz

ROTHENBERGER scule si accesorii pentru instalatii

SANHA fitinguri negre si zincate

SALUS termostate de ambianta

SCHIEDEL cosuri de fum

SILMET tevi de cupru

THERMAL TREND radiatoare de baie

THERMOINOX teava inox flexibila

THERMOKRAFT radiatoare din otel

TML boilere, puffere, stocatoare

VIEGA sisteme complete pentru instalatii

VIESSMANN cazane murale in condensatie

WILO pompe de circulatie si grupuri de pompare

ZILMET vase de expansiune

© Drepturi de autor - Technova Invest