Sistemul de incalzire si racire prin pardoseala Cofloor - Oventrop

CONFORTABIL SI ECONOMIC

Timpurile in care energia era consumata fara probleme a trecut. In prezent, se impune economisirea de energie, nu numai datorita preturilor in permanenta crestere a combustibililor, ci si pentru a polua cat mai putin posibil mediul inconjurator.

Astfel, sistemului de incalzire prin pardoseala ii revine un rol tot mai important, atat in cazul constructiilor noi, cat si in cazul renovarilor.

Temperaturile de confort din perioada functionarii sistemului, atat in regim de incalzire, cat si alternant – incalzire/racire – pot fi obtinute cu un consum scazut de energie.

Acest consum scazut de energie este posibil datorita raspandirii uniforme a caldurii din pardoseala, iar diferenta de temperatura a agentului termic este foarte mica (in timpul functionarii, temperatura pe tur este de aproximativ 35°C fata de 70°C, iar, in regim de racire, nu coboara sub 16°C.

PRACTIC SI FUNCTIONAL

Cu sistemul de incalzire/racire prin pardoseala „Cofloor”, Oventrop ofera specialistilor nu numai armaturi de calitate superioara, ci si toate celelalte componente pentru instalarea economica a sistemului.

Printre acestea se numara placile cu nuturi, benzile perimetrale, distribuitoarele din otel inoxidabil, sistemul Tacker, componente pentru echilibrarea hidraulica a sistemului, cutiile de distribuitor si tevile. Toate sunt conform standardelor si la un nivel tehnic de ultima generatie.

AVANTAJE

-atunci cand este combinat cu generatoare moderne de caldura (de exemplu: pompe de caldura), rezulta un consum scazut de energie. Temperatura normala se poate reduce de la 22°C la 20°C, fara efecte asupra confortului termic

-sistemul de incalzire prin pardosela genereaza mai putin praf decat radiatoarele si, datorita pardoselii uscate, protejeaza impotriva germenilor, a capuselor si a sporilor de ciuperci